16 iunie 2020

Reluarea cursurilor de formare profesională

  • Noutati
  • #curs
  • #formareculturala

După cum bine știți, toate activitățile cu public și, implicit, cursurile INCFC au luat o pauză în timpul stării de urgență. Cu toate acestea, am putut continua, în online, Cursul de Muzeograf pe care l-am și finalizat. Vestea bună este că toată această perioadă ne-a dat timp să regândim întreg calendarul de cursuri și să lucrăm la o cale prin care înscrierea în cadrul acestora să fie cât mai facilă.

Măsurile de relaxare din ultima perioadă ne-au permis să structurăm majoritatea programelor de formare profesională în așa fel încât cursanții să beneficeze atât de o experiență online, cât și de una offline, care pune accentul pe siguranța fiecărui participant și diminuarea oricărui risc de contaminare, în contextul perioadei prin care trecem cu toții.

Astfel, suntem încântați să vă anunțăm că avem deja în desfășurare Cursul de Bibliotecar și am pregătit cursuri de formare profesională care vor începe în curând și la care vă invităm să vă înscrieți ONLINE, prin intermediul noii platforme de înscrieri la cursuri:

Pentru înscrierea online, pașii sunt simpli: pe fiecare pagină de curs există un  chenar denumit „Perioadă”; aici veți găsi hyperlink-ul „Înscriere la curs” și cu doar un click veți ajunge în pagina platformei, unde veți urma toți pașii pentru a putea finaliza înscrierea la cursul dorit.

Vă invităm să accesați link-ul: https://www.culturadata.ro/cursuri/ pentru a consulta întreaga ofertă actualizată a cursurilor de formare INCFC, calendarul acestora și cerințele de înscriere. Vă stăm la dispoziție pentru orice informații sau întrebări pe e-mail: office@culturadata.ro, pe Facebook: https://www.facebook.com/culturadata/, și la telefon: 021 891 91 03 / 0725 579 069.