Evenimente

Cel mai important eveniment-dezbatere desfășurat de INCFC este Conferința Națională a Managerilor Culturali (CNMC), organizată anual începând cu 2014, sub forma unei platforme de dialog, care a devenit o bună și tradițională ocazie de întâlnire și de schimburi de bune practici pentru managerii din instituțiile publice de cultură, a antreprenorilor culturali din mediul independent din România, a experților în management cultural și a reprezentanților autorităților finanțatoare.

Cel mai important eveniment-dezbatere desfășurat de INCFC este Conferința Națională a Managerilor Culturali (CNMC), organizată anual începând cu 2014, sub forma unei platforme de dialog, care a devenit o bună și tradițională ocazie de întâlnire și de schimburi de bune practici pentru managerii din instituțiile publice de cultură, a antreprenorilor culturali din mediul independent din România, a experților
în management cultural și a reprezentanților autorităților finanțatoare. Începând cu anul 2016, CNMC a căpătat o anvergură internațională prin participarea mai multor specialiști de renume din Franța, Serbia și Spania.

Mastering the Music Business este prima conferință organizată în România pe teme de industrie muzicală. Conferința MMB este organizată anual în parteneriat cu INCFC, fiind destinată în special artiștilor independenți, dar și celorlalți profesioniști ai industriei muzicale – manageri, agenți de booking, agenți de PR, tour manageri, avocați, promoteri, reprezentanți ai label-urilor majore și independente etc.

Conferința de Marketing Cultural este un eveniment anual organizat de Muzeul Municipiului București în parteneriat cu INCFC, cu scopul de a reuni specialiști din muzee și din domeniul marketing-ului cultural în vederea dezbaterii noilor tendințe și a temelor comune de interes. Evenimentul reunește timp de două zile în fiecare an muzeografi, profesori, cercetători și studenți.

Listă completă evenimente