Studiul Audienței Festivalului Național de Teatru [2011]

2011

Descriere

Studiul a fost realizat de Centrul de Cercetare și Consultanță în Domeniul Culturii, la solicitarea Ministerului Culturii și Patrimoniului Național, cu scopul de a continua această cercetare utilă operatorilor culturali din piața teatrală românească, urmărind obiectivele solicitate de UNITER.

Pentru ediția a XX-a, studiul CCCDC a urmărit evaluarea audienței Festivalului Național de Teatru. Din numărul total de 34 de spectacole prezentate în anul 2011 în cadrul FNT, am selectat 22, pe următoarele criterii: originea spectacolului, tema spectacolului, trupa și teatrul care prezintă spectacolul, tipul spectacolului (Focus: Andrei Șerban – Cehoviziuni, Spectacole tematice, În prim-plan actorul, Spectacol invitat din străinătate, Dans în teatru, Teatrul de mâine), locul de desfășurare, ora de începere și durata.

Pentru realizarea studiului am realizat un eșantion neprobabilist, iar respondenții au fost selectați în funcție de interesul și dorința de a participa la acest studiu și de a completa chestionarul.

Descarcă publicație

Descarcă publicație Descarcă publicație

Preview publicație