Studiul Audienței Festivalului Național de Teatru [2009]

2009

Descriere

Studiul a fost realizat la solicitarea UNITER și a vizat evaluarea audienței Festivalului Național de Teatru, ediția a XIX-a, care a avut loc în perioada 31 octombrie–8 noiembrie 2009.

Această cercetare reia majoritatea temelor studiului similar realizat de Centrul de Studii și Cercetări în Domeniul Culturii în anul 2008 cu privire la ediția a XVIII-a a FNT, și anume: profilul spectatorilor, atitudinea acestora față de festival, precum și identificarea unor particularități ale consumului cultural.

Structura publicului participant la FNT din 2009 a fost aproximativ aceeași cu cea de la ediția anterioară: predomină tinerii de până în 35 de ani, cu ocupații intelectuale sau încă în perioada studenției, mai multe femei decât bărbați. Nici frecvența cu care participanții la FNT merg la teatru în general nu s-a schimbat. Astfel, cei mai mulți dintre respondenți merg la spectacole de câteva ori pe an sau de câteva ori pe lună, aceștia fiind preponderent studenți și specialiști în artele spectacolului.

Descarcă publicație

Descarcă publicație Descarcă publicație

Preview publicație