Școala de Vară Culturadata – Ediția a IV-a

1-5 iulie 2024

Managementul și marketingul proiectelor culturale

  • Evenimente

1-5 iulie 2024

Modul Cărturești (Strada Academiei, 18-20, București)

Gratuit

Descriere

Școala de Vară Culturadata – „Managementul și marketingul proiectelor culturale” ajunge, anul acesta, la cea de-a IV-a ediție. Cursul, organizat în regim gratuit, de Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală (INCFC), se adresează studenților de la universitățile umaniste, de arte și economice, cu orientare spre management, marketing și mentalitate antreprenorială. Cu alte cuvinte, Școala de Vară Culturadata îi aduce pe managerii culturali „de mâine” mai aproape de chemarea lor.

Dacă ai idei de proiecte culturale, îți place să îți asumi poziția de lider în echipă, ești creativ și te consideri un bun comunicator, vino alături de noi la Școala de Vară Culturadata pentru o experiență de 5 zile de studiu interactiv, împreună cu formatori și invitați din domeniu. Programul pe care îl propunem te invită să descoperi resursele și soluțiile pentru numeroasele provocări și oportunități existente în lumea artistică și facilitează conectarea oamenilor creativi, interesați de dezvoltarea domeniului cultural din România.

  • De ce să te înscrii?

– Programul este dedicat întregului spectru de practici culturale și artistice;

– Îți oferă o imagine de ansamblu asupra specificului managementului proiectelor culturale și artistice;

– Te ajută să înțelegi cum poți implementa și gestiona un proiect cultural, printr-o combinație unică de cursuri și workshop-uri dedicate;

– Îți dezvoltă aptitudinea de a lua decizii în cadrul unui proiect cultural, în raport cu atingerea obiectivelor și a scopului final;

– Cultivă arta colaborării, asumarea responsabilității și abilitatea de a comunica în echipă.

  • Cum te înscrii?

Dacă ești student sau masterand la o universitate cu profil umanist, artistic sau economic accesează și completează, până miercuri, 19 iunie 2024, formularul de înscriere disponibil aici.

În baza informațiilor primite de la voi, vom selecta 25 de participanți. Menționăm că vor avea prioritate studenții care nu au avut în programa de învățământ cursuri de management și marketing cultural, din domeniile: teatru, cinematografie, muzică, arte vizuale.

La finalizarea cursurilor Școlii de Vară Culturadata, vei primi un Certificat de participare, recunoscut la nivel național.

*Participarea este gratuită pentru cei 25 de studenți selectați. Cazarea și transportul nu sunt incluse, dar suntem aici pentru a identifica împreună cele mai bune soluții!

  • Ești curios să afli cum s-au desfășurat edițiile de anul trecut?

Vizionează After-movies Școala de Vară Culturadata din Galeria video de mai jos.

 

Detalii

Afis

Formatori:

  • Conf. univ. dr. Carmen Croitoru | Director General INCFC Short bio

  • dr. Raluca Rădoi | Director Formare-Dezvoltare INCFC Short bio

  • C.D.A. drd. Cristian Avram | Director Marketing, Opera Națională Română din Cluj-Napoca Short bio

Invitați – În curând!

Dată și locație

Despre eveniment

  • Dată: 1-5 iulie 2024
  • Locație: Modul Cărturești (Strada Academiei, 18-20, București)
  • Preț: Gratuit
Înscrie-te acum

Partener


Galerie video

Mai multe videoclipuri

Galerie foto

1-5 iulie 2024

Modul Cărturești (Strada Academiei, 18-20, București)

Gratuit