Managementul teatrelor. Modele și strategii pentru organizații și instituții de spectacol

2017

Cartea (Managementul teatrelor. Modele și strategii pentru organizații și instituții de spectacol) este rezultatul unor intersecții stimulate de cadrul extraordinar al ENCATC, dovedind că ceea ce ne preocupă și ne interesează în materie de management cultural se întâmplă și dincolo de limitele granițelor naționale ori europene.

Descriere

Această carte propune o perspectivă analitică, exhaustivă asupra managementului infrastructurilor destinate teatrului – indiferent dacă este vorba de teatre obișnuite, teatre mari, săli de concerte, spații alternative sau alte tipuri de spații de joc destinate spectacolelor.

În ea sunt combinate contribuții din economia culturii, a științelor politice și ale planificării strategice, propunând, dintr-o perspectivă critică, un model de management ușor de adaptat la diferite realități. Lucrarea încorporează, de asemenea, experiența mai multor tipologii de teatre și a unui număr mare de prevederi legale, încercând să acopere o mare diversitate de aspecte.

„Cartea (Managementul teatrelor. Modele și strategii pentru organizații și instituții de spectacol) este rezultatul unor intersecții stimulate de cadrul extraordinar al ENCATC, dovedind că ceea ce ne preocupă și ne interesează în materie de management cultural se întâmplă și dincolo de limitele granițelor naționale ori europene”. – Carmen CROITORU, Manager INCFC

Despre

Autori

  • Lluís BONET, Héctor SCHARGORODSKY

Editor coordonator

  • Carmen Croitoru

Traducere

  • Carmen Stanciu, Alexandru-Emil Avram,

Editura

  • Editura Pro Universitaria,
  • București, 2017
  • ISBN 978-606-26-0842-2

Descarcă publicație

Descarcă publicație Descarcă publicație

Preview publicație