3 octombrie 2018

Info Day Live Skills | 2 octombrie 2018

  • Noutati
  • Live Skills

Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală și FAIR-MediaSind au organizat în data de 2 octombrie 2018, la București, o sesiune de informare (Info Day) cu privire la proiectul european Live Skills.

„LIVE SKILLS pune accentul pe două meserii și specializări care, deocamdată, se învață la nivel preuniversitar. Vom încerca să construim o legătură între aceste meserii și o pregătire universitară specializată. Prezentarea de astăzi e destul de simplă, vă vom arăta cum a debutat LIVE SKILLS, care sunt componentele și ce ne-am propus să facem în cadrul acestui proiect care durează până în 2019. INCFC a intrat în acest proiect, o dată pentru că e și obiectul nostru de activitate, și în al doilea rând pentru că, pe parcursul activității, de când ne-am restructurat ca institut, din 2014 – am început să lucrăm și la niște standarde ocupaționale mai coerente. Sper ca împreună să structurăm drumul acestui proiect așa cum trebuie, astfel încât la capătul lui să reiasă niște lucruri care să fie armonizate și valabile pe tot teritoriul european.”, a spus conf.univ.dr. Carmen CROITORU în discursul său din deschiderea INFO DAY.

Ulterior, au luat, pe rând, cuvântul: dl. Leonard-Octavian PĂDUREȚ, Președinte al Federației de Cultură și Mass-Media FAIR-MEDIASIND, dl. Nicolae POSTĂVARU , Vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Calificări, dl. Doru PUIU, Președinte al Asociației Comitetelor Sectoriale (ANCSR), Dl. Nigel BELINGHAM; Director British Council București, dl. Constantin POPOIU și dna. Anca LUPEȘ.

În cadrul proiectului european LIVE SKILLS se vor organiza o serie de cursuri de formare în domeniul audio-vizualului și artele spectacolului (live performances).
Mai multe informații sunt disponibile pe pagina proiectului.

#INCFC #Culturadata #LiveSkills


Galerie foto