21 mai 2019

HERITART – Ateliere de producție scenică & design scenic și iluminat arhitectural

  • Noutati

Proiectul  Heritart – Cultural Heritage promotion through performing arts, în care Institutul Național pentru Cercetare și  Formare Culturală este partener alături  de organizații din Italia și Croația, se află în plină desfășurare!

Pe baza nevoilor de formare identificate pe parcursul proiectului de către cercetătorii  Institutul Național pentru Cercetare și  Formare Culturală, s-au elaborat curricule și au avut loc ateliere de formare în Relații Instituționale, Producție scenică, Design scenic  si iluminat architectural și Dezvoltare de public la Roma (aprilie 2019) și Split (13-15 mai 2019).

La Split s-au desfășurat atelierele de Producție scenică și Design scenic și iluminat architectural la care au participat reprezentanți ai Institutului Național pentru Cercetare și Formare Culturală și ai organizațiilor din Italia și Croația.

Atelierul de formare de la Split a fost găzduit de Teatrul Național din Split, iar experiențele profesionale au fost împărtășite de Goran Golovko, managerul teatrului, Damir Punda, Șeful Departamentului tehnic,  Hari Zlodre, dirijor, Jelena Bosančić, director adjunct al Operei din Split.