23 aprilie 2021

EU Heritage: Pilotarea internațională a programelor de formare în domeniul patrimoniului cultural

Înscrie-te la programul de formare #EUHeritage, în limba engleză!

  • Noutati
  • #cursonline
  • #EUHeritage
  • #patrimoniucultural

Ne bucurăm să vă împărtășim că, de astăzi, platforma de e-learning EU Heritage este activă! Programul de formare EU Heritage în domeniul patrimoniului cultural se concentrează pe o abordare experiențială și implementează o metodologie intersectorială și multidisciplinară care sporește potențialul de conectare a patrimoniului cu alte sectoare precum: turismul, tehnologia, sectoarele și industriile culturale și creative, antreprenoriatul și afacerile.

Cursul se adresează tuturor profesioniștilor cu sau fără experiență, interesați de domeniul patrimoniului cultural și turismului, precum și studenților care se pregătesc să facă parte din comunitatea profesioniștilor din acest domeniu. Experiența de lucru în cadrul sectorului poate fi utilă, însă nu este obligatorie pentru a vă înscrie și participa la curs.

Conținutul programului de formare este structurat în jurul a 5 module tematice. După finalizarea cursului online și absolvirea a cel puțin 45% din materialul de învățare și activitățile de testare, cursanții vor putea obține certificatul de absolvire. Toți cursanții vor primi insigne pentru fiecare modul absolvit, în parte. Cursul online EU Heritage oferă 20 de credite ECTS / SECT, iar evaluarea va fi în conformitate cu standardele setate la nivelul Uniunii Europene.

Pentru toate detaliile legate de programul de formare EU Heritage, click aici.

Click aici pentru a completa formularul de înscriere la curs!

Nu ezitați să ne contactați pentru pentru orice alte informații sau detalii, pe adresa de email office@culturadata.ro sau prin intermediul formularului de Contact de pe website.