Simpozionul Culturadata – Ediția a II-a

18 noiembrie 2022

Management, marketing și politici culturale

  • Evenimente

18 noiembrie 2022

Biblioteca Națională a României, Bulevardul Unirii, nr. 22

Participă ca tânăr cercetător în domeniu
sau
Asistă la discuții

Descriere

Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală a organizat vineri, 18 noiembrie 2022, ora 14.30, Simpozionul Culturadata, eveniment dedicat cercetărilor realizate de masteranzi și doctoranzi în domeniile managementului, marketingului și politicilor culturale din universitățile cu profil umanist, artistic și economic. Simpozionul este o manifestare științifică din România dedicată tinerilor cercetători în management cultural și subiecte conexe și a avut loc în cadrul Conferinței Naționale a Managerilor Culturali–ediția a IX-a.

Cercetările finalizate sau aflate în derulare au acoperit o arie amplă de teme precum: strategii manageriale, metode de management, planificare strategică, marketing cultural, comportamentul consumatorului de cultură, branding, buget și finanțare în cultură, antreprenoriat, economia culturii, politici culturale, sponsorizări ș.a.

PROGRAM

Pe lângă prezentarea cercetărilor, participanții au avut ocazia de a discuta cu profesori și cercetători din domeniul managementului, marketingului și politicilor culturale cu experiență în coordonarea și evaluarea lucrărilor de disertație și doctorat. Fiecare participant a avut la dispoziție 10 minute pentru prezentare, urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Detalii

BOARD ȘTIINȚIFIC

Board-ul Științific al Simpozionului Culturadata este format din:

  • Conf. univ. dr. Carmen Croitoru – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București SHORT BIO
  • Prof. univ. dr. Aura Corbeanu – Universitatea de Arte din Târgu Mureș SHORT BIO
  • Prof. univ. dr. habil. Alexandru Boureanu – Universitatea din Craiova, Facultatea de Litere, Departamentul Arte și Media SHORT BIO

Dată și locație

Despre eveniment

  • Dată: 18 noiembrie 2022
  • Locație: Biblioteca Națională a României, Bulevardul Unirii, nr. 22

Data limită înscrieri: 11 noiembrie 2022

Dată selecție: 14 noiembrie 2022

APEL PENTRU PROPUNERI

ASISTĂ LA DISCUȚII:

  • Profesorii, studenții și alte persoane care doresc să fie prezente la Simpozionul Culturadata sunt invitate să ne trimită un e-mail, până la data de 14 noiembrie 2022, pe adresa comunicare@culturadata.ro pentru înregistrare. 

18 noiembrie 2022

Biblioteca Națională a României, Bulevardul Unirii, nr. 22

Participă ca tânăr cercetător în domeniu
sau
Asistă la discuții