Registrul Sectorului Cultural

Înscrieri în Registrul Sectorului Cultural

Despre registru

Registrul Sectorului Cultural are drept scop inventarierea entităților care activează în domeniul cultural și care fac parte din următoarele categorii: organizații neguvernamentale și societăți comerciale care activeaza în domeniul cultural.

Inițiativa are ca obiectiv determinarea statistică a sectorului cultural.

Actualizare 26.01.2020: Ministerul Culturii a publicat in dezbatere publică proiectul de Ordonanţă de urgenţă privind instituirea unor scheme de ajutor de stat și de minimis pentru relansarea sectorului cultural. Propunerile și observațiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii, pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Culturii, B-dul Unirii nr. 22, sector 3, București, pe fax, la nr. 021/222.85.43 sau la adresa de e-mail: legislativ@cultura.ro, până la data 08.02.2021.

 

Organizații neguvernamentale

Această secțiune a registrului vizează inventarierea organizațiilor neguvernamentale culturale și înregistrează date referitoare la domeniul, tipul și volumul activității, precum și despre resursele umane.

Înscriere ONG:

Click aici pentru înscriere organizații neguvernamentale.

Societăți comerciale

Această secțiune a registrului își propune să identifice societățile comerciale active domeniul cultural și înregistrează date referitoare la domeniul, tipul și volumul activității, precum și despre resursele umane.

Înscriere SC:

Click aici pentru înscrierea în secțiunea dedicată societăților comerciale.

Lucrători culturali (persoane fizice)

Această secțiune a registrului își propune să identifice specialiștii din domeniul cultural. Colectarea vizează informații referitoare la domeniul de activitate al lucrătorilor culturali, pregătirea profesională a acestora, precum și la statutul acestora în piața muncii.

Înscriere persoană fizică:

Click aici pentru înscrierea în secțiunea de lucrători culturali.

Înscrieri în Registrul Sectorului Cultural