Registrul Sectorului Cultural

Înscriere organizații neguvernamentale

Înscriere lucrători culturali (persoane fizice)

Despre registru

Registrul Sectorului Cultural are drept scop inventarierea entităților / persoanelor care activează în domeniul cultural și care fac parte din următoarele categorii: organizații neguvernamentale și lucrători (persoane fizice) din domeniul cultural.

Această inițiativă are ca obiectiv determinarea statistică a acestui sector, iar INCFC a preluat sarcina de a inventaria sectorul cultural pe baza surselor de date existente. În acest sens, urmează a fi făcute publice o serie de analize, în perioada imediat următoare. Cu toate acestea, este necesară completarea acestor informații cu date colectate direct de la cei ce activează în sectorul cultural.

De aceea, sunt binevenite orice contribuții ale sectorului cultural și suntem gata să colaborăm pentru includerea de date colectate parțial de alte organisme. Așteptăm notificări legate de acest subiect la adresa office@culturadata.ro.

Pe lângă formularul de înscriere în registru, lansăm cu această ocazie și un chestionar dedicat impactului crizei provocate de pandemia Covid-19 asupra sectorului cultural independent ce poate fi completat pe platforma de colectare de date a institutului.

Organizații neguvernamentale

Această secțiune a registrului vizează inventarierea organizațiilor neguvernamentale culturale și înregistrează date referitoare la domeniul, tipul și volumul activității, precum și despre resursele umane.

Înscriere ONG:

Click aici pentru înscriere organizații neguvernamentale.

Lucrători culturali (persoane fizice)

Această secțiune a registrului își propune să identifice specialiștii din domeniul cultural. Colectarea vizează informații referitoare la domeniul de activitate al lucrătorilor culturali, pregătirea profesională a acestora, precum și la statutul acestora în piața muncii.

Înscriere persoană fizică:

Click aici pentru înscrierea în secțiunea de lucrători culturali.

Înscriere organizații neguvernamentale

Înscriere lucrători culturali (persoane fizice)