Registrul Sectorului Cultural

Înscrieri până la data de 25 noiembrie 2020

Înscrieri în Registrul Sectorului Cultural

Despre registru

Registrul Sectorului Cultural are drept scop inventarierea entităților care activează în domeniul cultural și care fac parte din următoarele categorii: organizații neguvernamentale și societăți comerciale care activeaza în domeniul cultural.

Inițiativa are ca obiectiv determinarea statistică a sectorului cultural.

Înscrierea în registru până la data de 25 noiembrie 2020 este totodată o precondiție esențială pentru operatorii culturali beneficiari ai schemei de ajutor de stat pentru susținerea sectorului cultural în contextul crizei provocate de COVID-19.

 

Organizații neguvernamentale

Această secțiune a registrului vizează inventarierea organizațiilor neguvernamentale culturale și înregistrează date referitoare la domeniul, tipul și volumul activității, precum și despre resursele umane.

Înscriere ONG:

Click aici pentru înscriere organizații neguvernamentale.

Societăți comerciale

Această secțiune a registrului își propune să identifice societățile comerciale active domeniul cultural și înregistrează date referitoare la domeniul, tipul și volumul activității, precum și despre resursele umane.

Înscriere SC:

Click aici pentru înscrierea în secțiunea dedicată societăților comerciale.

Lucrători culturali (persoane fizice)

Această secțiune a registrului își propune să identifice specialiștii din domeniul cultural. Colectarea vizează informații referitoare la domeniul de activitate al lucrătorilor culturali, pregătirea profesională a acestora, precum și la statutul acestora în piața muncii.

Înscriere persoană fizică:

Click aici pentru înscrierea în secțiunea de lucrători culturali.

Înscrieri în Registrul Sectorului Cultural