10 mai 2023

Înscrieri la Școala de Vară Culturadata, Ediția a III-a

Managementul și marketingul proiectelor culturale

  • Noutati

Școala de Vară Culturadata pe tema „Managementul și marketingul proiectelor culturale” a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție și va avea loc între 3-7 iulie 2023, în locația partenerului Creart – Grădina cu Filme (Piața Lahovari, nr. 7, sector 1, București).

Cursul se adresează studenților de la universitățile umaniste, de arte și economice cu orientare spre management, marketing și mentalitate antreprenorială. Cu alte cuvinte, Școala de Vară Culturadata îi aduce pe managerii culturali „de mâine” mai aproape de chemarea lor.

Succesul primelor ediții s-a datorat, în primul rând, lectorilor și invitaților, dar și entuziasmului participanților care au apreciat experiența celor 5 zile de studiu interactiv, în care au avut ocazia să descopere resursele și soluțiile pentru numeroasele provocări și oportunități existente în lumea artistică.

  • Cum s-au desfășurat edițiile trecute?

Accesează: Making-Of Școala de Vară Culturadata 2022 | Making-Of Școala de Vară Culturadata 2021

Ca și în ceilalți ani, formatorilor Școlii de Vară Culturadata: Conf. univ. dr. Carmen Croitoru – Director General INCFC, prof. asoc. dr. Raluca Rădoi – Director Formare-Dezvoltare INCFC și CDA drd. Cristian Avram – Director de Marketing Opera Națională Cluj-Napoca li se vor alătura, ca invitați, personalități din sfera managementului și marketingului cultural, pentru a prezenta studenților creativi modele de bune practici în domeniu.

Studenții / masteranzii creativi, cu idei de proiecte culturale, cu spirit de lideri și buni comunicatori se pot înscrie până pe 16 iunie 2023, la link-ul disponibil aici.

Participarea este gratuită, iar la finalizarea cursurilor Școlii de Vară Culturadata, studenții vor primi un Certificat de participare, recunoscut la nivel național.

Pentru noutăți legate de Școala de Vară Culturadata, ed. a III-a, ne puteți urmări pe Facebook și Instagram, iar pentru mai multe detalii, click aici.


Partener


Galerie foto