10 mai 2020

Înscrieri în Registrul Sectorului Cultural

  • Noutati

Așa cum am anunțat deja, a venit momentul să lansăm platforma de înscriere a entităților / persoanelor care activează în domeniul cultural și care fac parte din următoarele categorii: organizații neguvernamentale și lucrători (persoane fizice) din domeniul cultural:

https://www.culturadata.ro/registrul-sectorului-cultural/

Inițiativa „Registrul Sectorului Cultural” are ca obiectiv determinarea statistică a acestui sector, iar noi am preluat sarcina de a inventaria sectorul cultural pe baza surselor de date existente, pe care le-am inclus în planul de colectare a datelor.

De asemenea, orice contribuții ale sectorului cultural sunt binevenite și suntem gata să colaborăm pentru includerea de date colectate parțial de alte organisme. Așteptăm notificări legate de acest subiect la adresa office@culturadata.ro.

Pe lângă formularul de înscriere în registru, lansăm, cu această ocazie, și un chestionar dedicat impactului crizei provocate de pandemia Covid-19 asupra sectorului cultural independent ce poate fi completat pe platforma de colectare de date a institutului: https://colectareculturadata.ro.