6 aprilie 2016

INCFC a derulat două sesiuni de informare la Timișoara și Arad

Sesiunile au avut ca scop evidențierea importanței cercetării și formării profesionale pentru elaborarea și implementarea strategiilor, dar și pentru dezvoltarea durabilă a sectorului cultural.

  • Noutati
  • Formare Culturală
  • sesiuni de informare

În perioada 29 – 30 martie, Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală a desfășurat două sesiuni de informare la Timișoara și Arad care au avut ca scop evidențierea importanței cercetării și formării profesionale pentru elaborarea și implementarea strategiilor, dar și pentru dezvoltarea durabilă a sectorului cultural.

Sesiunile de informare au fost organizate de Instituțiile Prefectului din județul Timiș și județul Arad, în parteneriat cu Punctul Europa pentru Cetățeni România (Ministerul Culturii, Unitatea de Management a Proiectului).

Printre participanți s-au numărat angajați ai instituțiilor publice de cultură, membri ai organizațiilor neguvernamentale, studenți care aspiră la o carieră în domeniul cultural, reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, precum și alte persoane interesate.

Pe toată durata anului 2016, ne dorim să venim în întâmpinarea publicului nostru prin organizarea sesiunilor de informare la nivel național, în cele mai importante centre culturale ale țării unde vă așteptăm în număr cât mai mare!


Galerie foto