18 octombrie 2018

Conferința Națională a Managerilor Culturali – ediția a V-a

Conferința Națională a Managerilor Culturali (CNMC) – ajunsă anul acesta la ediția cu numărul 5, va avea loc vineri, 26 octombrie a.c., în incinta Bibliotecii Naționale a României.

  • Noutati

Conferința Națională a Managerilor Culturali (CNMC) – ajunsă anul acesta la ediția cu numărul 5, va avea loc vineri, 26 octombrie a.c., în incinta Bibliotecii Naționale a României.

Platformă de dezbateri și dialog, conferința urmărește să promoveze și să dezvolte comunitatea managerilor instituțiilor publice de cultură la nivel național. În doar câțiva ani, CNMC a devenit cea mai importantă reuniune anuală de acest gen, care reunește acum, nu numai manageri din instituțiile publice de cultură, ci și antreprenori culturali din mediul independent din România, experți în management cultural, precum și reprezentanți ai autorităților finanțatoare.

Tema principală aleasă pentru dezbaterile ce vor avea loc anul acesta în cadrul conferinței este Marketingul cultural în instituțiile publice de cultură, temă prin care se urmărește stimularea schimbului de idei noi și perspective inovatoare în acest domeniu dinamic cu impact major asupra activității instituțiilor culturale.

Conferința Națională a Managerilor Culturali este organizată de Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală, în cadrul Festivalului Național de Teatru (UNITER).


Galerie foto