2 martie 2020

ANUNȚ IMPORTANT | Examen Traducător

Rugăm persoanele care optează să nu mai participe la examen să își anunțe decizia printr-un mail trimis la adresa gabriela.nicolau@culturadata.ro (persoana de contact este dna Gabriela Nicolau, 0735 783 986).

  • Noutati

Având în vedere situația de alertă la nivel mondial creată de răspândirea rapidă și pe scară largă a coronavirusului (COVID-19) și măsurile de precauție și prevenție recomandate de Organizația Mondială a Sănătății, INCFC informează candidații înscriși la Examenul de Traducător din 16-20 martie 2020 (în special cei care sunt nevoiți să călătorească din străinătate) că pot decide anularea deplasării la București și amânarea susținerii examenului pentru a nu se expune riscului de contaminare.

Dosarele acestor candidați vor fi reportate pentru sesiunea ordinară din octombrie 2020 (inclusiv taxele plătite) – dacă nu se solicită altfel.

Rugăm persoanele care optează să nu mai participe la examen să își anunțe decizia printr-un mail trimis la adresa gabriela.nicolau@culturadata.ro (persoana de contact este dna Gabriela Nicolau, 0735 783 986).

Neprezentarea la examen a candidatului care nu își anunță decizia de amânare până în ziua premergătoare examenului, se consideră absență în conformitate cu prevederile Regulamentului.