28 august 2016

Digitalizarea − Viitorul Europei, o conferință la nivel înalt

  • Noutati

Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală a participat pe 26 august la conferința „Digitalizarea − Viitorul Europei”, organizată în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I.

La invitația Ministerului Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională și a Ministerului Culturii, Comisarul european pentru economia și societatea digitală, Günther Oettinger, a realizat o vizită de lucru în România. Evenimentul a fost deschis și moderat de doamna ministru Corina Șuteu și a avut ca scop o dezbatere la nivel înalt privind prioritățile și obiectivele principale ale Pieței Unice Digitale, prin atingerea cărora economia și societatea românească să beneficieze de rezultatele transformării digitale a economiei, pentru a deveni competitivă la nivel european și mondial.

În cadrul întâlnirii au fost prezenți: Gunther Oettinger – Comisarul european pentru economia și societatea digitală, Delia Popescu – Ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, Costin Borc – Vicepremier, Ministrul Economiei, Comerțului și Relației cu Mediul de Afaceri, Marius Cătălin Marinescu – președintele ANCOM, Florin Talpeș și reprezentanți ai Cancelariei Prim-ministrului și ai CERT-RO.


Galerie foto