• 1234567
  • 7

Culturadata — Ascuțim minți!

Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală este singurul institut național care are ca obiective studierea, cercetarea și furnizarea de date statistice pentru domeniul culturii, precum și formarea continuă.

Despre instituție

Descoperă misiunea INCFC, echipa noastră si cu ce te putem ajuta.

Vezi acum

Activitatea de formare

Oferta INCFC include peste 30 de programe de formare profesională (cursuri autorizate, ateliere și evaluări).

Vezi acum

Activitatea de cercetare

În domeniul cercetării, elaborării, monitorizării și evaluării politicilor și programelor culturale, INCFC realizează studii și cercetări aplicate sau analize statistice pentru o paletă largă de beneficiari, adaptate la nevoile și cerințele fiecărei organizații.

Vezi acum

Publicații

Cercetările, studiile și publicațiile INCFC sunt disponibile online: Barometrul de Consum Cultural, Revista Muzeelor, Caietele Culturadata etc.

Vezi acum

Culturadata Interactiv

Culturadata Interactiv reprezintă un instrument digital care oferă o imagine coerentă și explicită asupra infrastructurii publice (rețeaua de instituții publice de cultură din teritoriu). Platforma furnizează grafice, tabele, cifre, hărți, date statistice care reflectă distribuția națională, regională și județeană a acestor instituții, pe baza datelor furnizate de INS, coroborate cu datele INCFC. Platforma mai oferă și date de consum cultural, date preluate din Barometrele de Consum Cultural realizate anual de INCFC.

Vezi acum

Examen Traducător

Vezi acum

99

de studii și cercetări statistice realizate

8000

de beneficiari provenind din aproximativ 700 de instituții de cultură

24

de volume publicate

7500

de candidați în cadrul sesiunilor de evaluare